Nyheter från Casa Bauzá

Facebook
Twitter
LinkedIn

Casa Bauzá är nästa producent att ta plats i Wena Wines portfölj, där vi har som mål att tillhanahålla de bästa vin- och spritsorter som Chile har att erbjuda. Casa Bauzá grundades 1925 av Lorenzo Bauzá och drivs nu av barnbarnet Rodrigo och är baserat i Maipo. Vinmakare är Natalia Poblete som även driver Moretta Wines. Vinet Presumido anses vara en av de bästa vinerna gjord på druvan Carmenere i Chile och årgången 2019 var ett riktigt toppår för detta vin!

Vi släpper nu vinerna Atrevido, Presumido och Valiente på Systembolaget. Alf Tumble har recenserat vinerna och ni kan se vad han tycker här:

Provning Producent Casa Bauza

Relaterade produkter

More to explorer

Nyheter från P.S Garcia

Nästa producent att ta plats i portföljen är P.S Garcia som drivs av vinmakaren Felipe Garcia, eller ”alkemisten” som han även kallas.

Bild på Daniela Lorenzo och José Luis Gómez Bastías

Naranjo – Orangevin från Viña González Bastías

Årets första lansering på Systembolagets tillfälliga exklusiva sortiment är orangevinet 2021 Naranjo från Viña González Bastías. González Bastías är slutstationen på Ramal-Talca

Nyheter från Moretta Wines

Nästa producent att ta plats i vår portfölj är Moretta Wines som grundades av Natalia Poblete och Maria José Ortuzar. Vi lanserar vinerna Ceniciento, Sintruco och Carigno del Maule på Systembolaget och en vinlåda innehållande dessa tre.