Nyheter från P.S Garcia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nästa producent att ta plats i portföljen är P.S Garcia som drivs av vinmakaren Felipe Garcia, eller ”alkemisten” som han även kallas. Med lång erfarenhet som vinmakare hos bland annat Kendall-Jacksson och Casas del Bosque i Chile startade han sitt egna projekt 2006. Idag driver han det tillsammans med tre partners och har även varit med i grundandet av MOVI (independent winemakers movement) och VIGNO (Vignadores de Carignan). Felipe tar fram viner med bra syra och struktur och har en förkärlek till Pinot noir.

Först ut är en Pinot Noir från Malleco i södra Chile och en Sauvignon Blanc från Algarrobo, en ny appellation och den kustnära delen av Casablanca.

Den 31 mars släpps Pinot Noir Casablanca på tillfälligt sortiment.

Relaterade Produkter

More to explorer

Bild på Daniela Lorenzo och José Luis Gómez Bastías

Naranjo – Orangevin från Viña González Bastías

Årets första lansering på Systembolagets tillfälliga exklusiva sortiment är orangevinet 2021 Naranjo från Viña González Bastías. González Bastías är slutstationen på Ramal-Talca

Nyheter från Casa Bauzá

Casa Bauzá är nästa producent att ta plats i Wena Wines portfölj, där vi har som mål att tillhanahålla de bästa vin-

Nyheter från Moretta Wines

Nästa producent att ta plats i vår portfölj är Moretta Wines som grundades av Natalia Poblete och Maria José Ortuzar. Vi lanserar vinerna Ceniciento, Sintruco och Carigno del Maule på Systembolaget och en vinlåda innehållande dessa tre.